Elisabeth Ekelund Husborn © 2007-2015 Privacy Policy • Terms of Use

 

 

 

 

Aktuellt - ridning i Gnesta

 

Vi har god erfarenhet, Elin har ridit i 17 år på olika ridskolor och för bra tränare, och tävlat i många år. Både Elin och Elisabeth har gått kurser på Strömsholms Ridskola under tre terminer innehållande Hästkunskap och Pedagogik och Ledarskap, dvs stora delar av ridlärar-utbildningen. Elin är diplomerad hästskötare och har avlagt yrkesprov.

 

 Kurser i teori och ridning kan arrangeras enligt dina önskamål. Hör av dig och diskutera. Vi kan även ordna ridhelger med övernattning (helpension).

 

Lektionsridning en gång i veckan i grupper om max 4 elever på ponnyer och hästar mellan 140 och 155 cm i mankhöjd. De flesta av dem är viktbärande och passar även för vuxna. 

 

Turridning på helger ca 3 timmar med fika paus. 

 

 

 

 

 

 

 

Ridning på Hammersta!

Välkomna alla hästintresserade eller ni som är nyfikna på att prova på att rida. Jag erbjuder skräddarsydda lektioner för vuxna och barn.

Ni kan välja att rida ut en på en mysig tur i skogen med mig, en ridlektion på banan eller kombinera både och.  Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet, men för nybörjare är ett tips att börja med en lektion på ridbanan.
Detta är något som passar alla.

Varje ridlektion är ca 1 timme lång och det tillkommer ungefär 1 timme extra med borstning på hästen i stallet före och efter ridning så totalt blir det ca 2 timmar häst-tid. Om kvitto önskas, är det bara att be om det innan.

250: - person/per lektion inklusive moms.

10-kort med lektioner 2000: - (200 kr/lektion)
Ridning sker enskilt eller i grupp om max 4 för att ryttaren ska få ut maximalt av lektionen. Vi designar tillsammans en bra lektion eller serie av lektioner efter Era önskemål.

För barn under 5 år finns Prova-På-Ridning ca 15-30 min 100: -/person

För de mer vana ryttarna kan Turridning ordnas. Vi rider ut i skogen ett par timmar och stannar för att fika (ingår). 750: -/person

Det går även att anordna Dagridläger, då det ingår två ridpass/dag och en teorilektion/dag. Från 1700: -/person (3 dagar exkl. mat)

För de som inte har boende i närheten av Hammersta kan Ridläger med övernattning anordnas, samt Weekend-ridning(Nytt för i år) under sommarhalvåret. Det finns tillgång till 4 bäddar, badrum och kök.

Båda lägren samt weekend-ridningen finns med olika koncept för både nyböjare och mer erfarna ryttare, och det går att skräddarsy för att det ska bli så bra som möjligt. Bokas 2 veckor innan önskat datum.

Mer information och bokning kontakta mig på 070-617 88 78, elin.husborn@hotmail.com, så kommer vi överens om en passande tid.J

Titta gärna in och gilla vår facebooksida!
www.facebook.com/hammersta.ridning


Väl mött hälsar
Elin Ekelund Husborn

 

 

  

 

 

 

 

Kontakta oss via email jan.husborn@telia.com

elisabeth.ekelund@telia.com

elin.husborn@hotmail.com

eller telefon 0158-10076, 

Elin mobil 070-617 8878.